Nationalen 2016

I helgen gick årets största hönsutställning av stapeln i Halmstad! Jag och massa andra hönsfolk var där och fick se väldigt många fina höns och kackla med varandra. Tog lite bilder med mobilkameran. Blir ju inte så bra; men det blir ju bilder i alla fall!

Roligt var att så många Brahmor fanns på plats! Grattis till Lotta Ek vars Brahmahöna blev Bäst I Rasen 🙂 Lennart Pettersson presenterade sin nya färg Röd svart colombia där särskilt tupparna var imponerande i storlek. Ja, färgen var fin den också! Tonje Nilsen visade en hel hög av sina Brahmor i svart, gul blå och svart  colombia samt guld svartbandad där det fanns flera mycket fina exemplar! Kjell Larsson hade med en guld blåbandad tupp av riktigt trevlig typ! Mina Brahmor? Ehhhhhh…. De gick hemma och skrotade i hönshagen de…